Aanmelden Opleiding Grensoverschrijdend Werken


U kunt zich via onderstaand formulier inschrijven voor de Opleiding Grensoverschrijdend Werken

Plaats en data:
Kasteel Woerden, Woerden
Dinsdag 14, 21 en 28 mei en 4 juni 2019, telkens van 9.15 - 13.00 uur.

Als u zich inschrijft wordt u opgenomen in ons klantenbestand. U ontvangt enkele keren per jaar een aanbod van relevante programma's. Op elk moment kunt u zich daarvoor uitschrijven. Zie hier voor ons privacystatement.

* verplichte velden

Persoonlijke gegevens
Opleidingspunten
Bedrijfsgegevens

Nieuws

 • Piloot is belast in woonland Nederland

  22-02-2019

  Een in Nederland wonende piloot is gestationeerd op een vliegveld in Parijs en werkt daar 33 dagen. Op basis van de bepaling over internationaal vervoer in het arbeidsartikel heeft Nederland het heffingsrecht. Het begrip internationaal verkeer moet uitgelegd worden overeenkomstig art. 7.3 Wet IB.

  Bron: Rechtbank Noord-Holland, 11 februari 2019, ECLI:NL:RBNHO:2019:927

  Lees meer...
 • Overzicht lopende onderhandelingen belastingverdragen

  21-02-2019

  Nederland onderhandelt in 2019 over de wijziging van onder meer de belastingverdragen met België, Curaçao, Frankrijk, Marokko en Oostenrijk. Als het parlement akkoord gaat met het Multilateraal Instrument zal dat ook tot veel aanpassingen van belastingverdragen in 2019 leiden.

  Bron: Ministerie van Financiën, 19 februari.

  Lees meer...
 • Bulgaarse stukadoors werken in dienstbetrekking

  20-02-2019

  X heeft een eenmanszaak en maakt gebruik van vijf Bulgaarse stukadoors, die samen in een vof werken. De rechtbank is van mening dat de stukadoors feitelijk in dienst zijn van X en X dus inhoudingsplichtige is. Aan alle voorwaarden voor een dienstbetrekking is voldaan.

  Bron: Rechtbank Gelderland, 29 januari 2019

  Lees meer...
 • Kennismigranten vinden Nederland aantrekkelijk

  19-02-2019

  Het WODC heeft een onderzoek gedaan naar hoe aantrekkelijk kennismigranten Nederland vinden als potentieel vestigings- en carriereland. De Minister van V en J geeft aan een aantal verbeterpunten op te pakken onder meer voor start-ups en kleine ondernemingen.

  Bron: Ministerie van V en J, 15 februari 2019

  Lees meer...
 • Verdere mitigatie socialezekerheidsgevolgen Brexit

  18-02-2019

  De socialezekerheidsgevolgen van de Brexit worden gemitigeerd. Na een no deal worden de nationale socialzekerheidsregels van toepassing. De tegemoetkomingen zien op o.m. de uitbetaling van uitkeringen naar het VK, export van kinderbijslag voor twee kwartalen en het in aanmerking nemen van verzekerde tijdvakken.

  Bron: Ministerie van SZW, 15 februari 2019

  Lees meer...