Landenreeks: Zwitserland

Frank Schut Geschreven door 01-11-2019

Auteur: Frank Schut, werkzaam bij Schut & Partners Tax Advisors te Wollerau, Zwitserland (frank.schut@sp-taxadvisors.com)

Zwitserland staat steevast in de top 3 landen van de wereld waar het gaat om kwaliteit van wonen en werken. Hierbij kan onder meer gedacht worden aan de uitstekende arbeidsvoorwaarden, de open economie, de kwaliteit van scholen en universiteiten, de aantrekkelijke natuur en het grote aanbod van sport en cultuur. Vanwege de economische en politieke stabiliteit hebben daarnaast vele ondernemingen die actief zijn op de wereldmarkt zich gevestigd in Zwitserland. Niet voor niets trekken er jaarlijks vele expats naar Zwitserland. Om die reden is Zwitserland opgenomen in deze serie. Onderstaand ga ik in op een aantal belangrijke aspecten die zien op het wonen en werken in Zwitserland.

Voor deze inhoud dient u in te loggen.

Wilt u meer lezen en altijd op de hoogte zijn van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van grensoverschrijdend werken? Sluit een abonnement af. Heeft u al een abonnement, dan kunt u uiteraard inloggen.